Rekryterande Konsultchef Västerås

Om tjänsten

Vi växer och söker en ny kollega till vårt Västeråskontor! Vi vill hitta dig som är en grym rekryterare men är redo att ta nästa steg och bredda din roll inom HR. Är du dessutom en driven och affärsfokuserad relationsskapare som vill ha stor frihet att påverka din egen vardag då ska du läsa vidare nu!

Om företaget

KFX är en erfaren HR-partner vars fokus är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att bli branschens bästa HR-partner. Idag är vi 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet, nyligen etablerade vi oss i Västerås! Här ges du möjlighet att vara med på en expansionsresa med stora möjligheter att forma din nya arbetsroll!

Arbetsuppgifter

Som rekryterande konsultchef äger du ett helhetsansvar för leveransen av KFX tjänster. Dina dagar kommer fyllas med möten hos nya och befintliga kunder, tät uppföljning och införsäljning samt relationsbyggande med partners. Du kommer självständigt driva kvalitativa rekryteringsprocesser enligt KFX policy. Som konsultchef kommer du arbeta med coachande ledarskap, uppföljning och återkoppling, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och övrigt personalrelaterat arbete och bemanning i affärssytemet Intelliplan. För att axla denna nya roll på bästa sätt kommer du arbeta i tätt samarbete med vår Key Account Manager samt Regionchef och du får starkt stöd inom samtliga HR-relaterade områden!

Kvalifikationer

Vi tror att du har en personalvetarexamen eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till lipma. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån konsultbranschen. För oss är det viktigt att det finns en naturlig fallenhet för relationsskapande och försäljning och med det kommer en stark kommunikativ förmåga. Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska och med fördel även engelska. Som god Västeråskännare kommer din input i formandet av vårt Västeråskontor bli mycket viktig!

Övrigt

Tjänsten är på heltid och initialt kommer du samarbeta tätt med kollegorna på vårt Stockholmskontor. Resor till Stockholm kommer förekomma och du rapporterar till Regionchef Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig chef Linn Winslott på linn.winslott@kfx.se eller på 070-663 99 96.

Sökord: rekrytering, HR, bemannings, personal, edarskap, administration, sälj, västerås, recruitment, staffing, sales

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan