Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Regionchefsrollen på KFX HR-partner i Stockholm kan bli din!

Om tjänsten

Regionchefsrollen på KFX HR-partner i Stockholm kan bli din!
Du har nu chansen att få jobba med bemannings- och rekryteringsbranschens kanske härligaste gäng.

Arbetsuppgifter

Linn, Regionchef idag beskriver sin roll såhär:
”Det här är en rolig, bred och målfokuserad roll där du får arbeta tillsammans med ett team av drivna, kompetenta och sammansvetsade kollegor. Här får du möjlighet att vidareutveckla verksamheten och teamet!”
Som regionchef på KFX HR-Partner Stockholm har du det övergripande ansvaret för verksamhet, utveckling och lönsamhet i regionen. Du har huvudansvar för försäljningen och bearbetar både nya som trogna kunder. I ditt team finns tio direktrapporterande och du har övergripande personalansvar för 250 konsulter. Du ansvarar för att sätta och följa upp prognos och mål, är medlem i ledningsgruppen samt rapporterar till Verksamhetschef.

Kvalifikationer

Vi vill att du är en trygg ledare med affärsfokus, gärna med erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Du har förmåga att leda och utveckla personal och verksamheter. Du har tidigare arbetat med tjänsteförsäljning och rekrytering och har ett stort kontaktnät i Stockholmsregionen. Du har akademisk examen och körkort.
Vi söker dig som är affärsinriktad, driven, målfokuserad och handlingskraftig. Du har lätt för att skapa förtroende för företaget och dig själv som person samt är en god relationsbyggare. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

Övrigt

Vi genomför personlighetstester och bakgrundskontroll på samtliga slutkandidater.
Tjänsten är på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 31 januari

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Verksamhets- och HR-chef Ulrika Thorstrand, ulrika.thorstrand@kfx.se alternativt 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan