Redovisningskonsult sökes på heltid till företag i Solna

Om tjänsten

Är du en driven ekonom med några års erfarenhet av ekonomiarbete och är redo att ta nästa steg i karriären? Gillar du att arbeta i en roll där du arbetar både självständigt och i team med en hög servicekänsla? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Om företaget

Stabilt och stort företag beläget i Solna söker en redovisningsekonom. Här tillhör du en grupp på åtta personer och arbetar i en miljö med drivna och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 8.00 – 17.00. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i augusti/september.

Arbetsuppgifter

Fokus på dina arbetsuppgifter ligger inom redovisning och anläggning. Det är exempelvis avskrivningar och nedskrivningar, kontoavstämningar, momsrapportering samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För tjänsten som redovisningsekonom söker vår kund en färdigutbildad ekonom med två till tre års erfarenhet av ekonomiarbete. Du ska även ha goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har kunskaper i systemet Agresso. Krav för tjänsten är flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift. Då företagets kundbolag finns i de nordiska länderna är det meriterande om du behärskar dessa språk.

Som person är du glad och har en positiv inställning. Du gillar att driva och initiera förbättringar samtidigt som du trivs med standardiserade arbetssätt. För att passa in i gruppen och hos vår kund är det viktigt att du gillar att arbeta både i team och självständigt. Du är även social och tycker om att bidra med god stämning på kontoret. Vidare tror vi att du trivs med att arbeta i ett större bolag med högt tempo.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan