Redovisningsekonom till Tech Data

Om tjänsten

Har du arbetat ett par år inom ekonomi och redovisning? Är du nu på jakt efter en ny utmanande roll inom området? För Tech Datas räkning söker vi nu en ekonom med cirka fem års erfarenhet av ekonomi – och redovisningsarbete, som vill fortsätta att utvecklas i en dynamisk miljö i en internationell verksamhet!

Om företaget

Tech Data är en ledande IT-distributör på den svenska marknaden, med ca 230 medarbetare på det nordiska huvudkontoret i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper Tech Data dagligen återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och myndigheter.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom i den nordiska organisationen på Tech Data ingår du i ekonomiavdelningen och rapporterar direkt till Nordic Accounting Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Lönebokningar
  • Upprättande av momsdeklarationer
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut

Rollen innefattar även en del ad hoc- uppgifter.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har en kandidatexamen inom ekonomi samt erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete. Du är nu redo att ta nästa steg i din karriär och vill göra detta i ett internationellt, innovativt företag. Förutom att du har god kännedom om och förståelse för ekonomi, är du en positiv och driven person som motiveras av utvecklingsmöjligheter. Du har goda kunskaper i Excel och mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Erfarenhet av SAP är meriterande, liksom kunskaper inom US GAAP och SOX.

Tech Data kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tech Data med KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till någon av våra rekryterare på 08-663 99 00. Vi arbetar med ett löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan