Redovisningsekonom till Nobina i Solna

Om tjänsten

Har du 2-3 års erfarenhet av redovisning och söker en arbetsplats med starka värderingar, högt tempo och god gemenskap? Är du dessutom en social person med starkt driv? Då kan detta vara tjänsten för dig! För konsultuppdrag på heltid med goda chanser till anställning hos Nobina söker vi just nu en redovisningsekonom redo för nästa steg i karriären.

Om företaget

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nobina gör resandet enklare och vänligare för över en miljon människor dagligen.

På Service Center Ekonomi (SCE) har Nobina sedan mars 2008 valt att samla koncernens arbete beträffande redovisning och ekonomiadministration på ett ställe. Service Center Ekonomi är indelat i tre grupper; Redovisning och Anläggningar, Kundreskontra och Leverantörsreskontra samt Cash Management.

Läs mer på www.nobina.se

Arbetsuppgifter

Du arbetar i gruppen Redovisning och Anläggningar bestående av 9 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Utveckling och effektivisering av rutiner och arbetsmetoder i redovisningsfunktionen
 • Månadsmöten med kund (ekonomichefer och controllers)
 • Månads- och årsbokslut
 • Kontoavstämningar
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Bokföring lön
 • Löpande redovisning
 • Årsredovisning, inkomstdeklaration vid svenskt bolag
 • Lager- och drivmedelsredovisning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Civilekonomexamen eller likvärdig utbildning
 • 2-3 års erfarenhet av redovisning och bokslut
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet, primärt Excel. Det är även meriterande med kunskaper i Agresso

Hos Nobina är din inställning och personlighet a och o! För att passa in i gruppen och på företaget är du en person som tycker om ett högt tempo och snabba förändringar. Du gillar att bidra till utveckling av företaget och till en god och positiv stämning på arbetsplatsen. I din roll kommer du arbeta självständigt men gruppen präglas av teamkänsla och vi tror därför att du är en lagspelare med stort driv och engagemang. Du är även en social person som tycker om att lyfta dina kollegor. Vidare tror vi att du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta med siffror.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till Nobina i Västra Skogen. Uppdraget är på 6 månader med goda chanser till förlängning. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra.

Samtliga frågor kring tjänsten och processen hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på KFX HR-partner, telefonnummer 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan