Redovisningsekonom till Livsmedelsarbetarförbundet

Om tjänsten

Nu är vi på jakt efter dig med erfarenhet från ekonomiarbetet och som söker en arbetsplats med sunda värderingar och fokus på viktiga samhällsfrågor. Härliga kollegor, centralt läge och en bred roll erbjuder vi dig i tjänsten som redovisningsekonom på Livsmedelsarbetarförbundet!

Livsmedelsarbetaförbundet är ett fackförbund som organiserar anställda inom livsmedelsbranschen såsom slaktare, bagare, mejeriarbetare, bryggare. Genom att hålla ihop och kämpa tillsammans för bra löner, schyssta villkor och en tryggare arbetsmiljö gör Livsmedelsförbundet tillvaron bättre för anställda inom livsmedelsindustrin.

För denna tjänst ser vi gärna att du startar så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag på heltid fram till årsskiftet 2019/2020 med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

På Livsmedelsarbetarförbundet arbetar du på ekonomiavdelningen tillsammans med 3 kollegor varav en arbetar på distans. Du och dina kollegor fungerar som backup för varandra och täcker upp vid ledigheter och sjukdom. Din roll är bred och du arbetar med ekonomi från ax till limpa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta löpande bokföring och redovisning.

Kvalifikationer

Är du rätt person för Livs? Vi söker dig med erfarenhet från ekonomiarbete, antingen vid sidan av dina studier eller från ett par år på en ekonomiavdelning där du arbetat med bokföring och redovisning. På Livs kommunicerar du på svenska med dina kollegor och krav för tjänsten är därför att du har flytande kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från Hogia och Flex reseräkning.

För att passa in hos Livs är du en social, glad och engagerad person som ser till laget före jaget. Du är självgående, inte rädd för att fråga när det behövs och du tycker om att ta stort ansvar i ditt arbete. Självklart trivs du i en roll som präglas av struktur och där du arbetar mot deadlines.

Livsmedelsförbundet förutsätter även att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos Livsmedelsarbetarförbundet. KFX HR-Partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, vår personal och våra kandidater.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor? Vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-66 39 900 eller maila in din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via telefon eller mail. Livsmedelsarbetarförbundet undanber samtliga frågor kring process och tjänst.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-09-15
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-08-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan