Redovisningsekonom till DOFAB

Om tjänsten

Är du passionerad och brinner för redovisning, vill du arbeta i en högpresenterande entreprenöriell miljö i Malmö? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu för vår kund DOFAB AB en ansvarstagande och driven senior redovisningsekonom.

Om företaget

DOFAB AB är ett familjeföretag med AAA-rating som erbjuder skräddarsydda lösningar inom fönster, dörrar och portar. Teamet har flera års erfarenhet av tillverkning, arkitektur och projektledning där man utmärker sig genom sin excellenta service. DOFAB AB har sedan starten mottagit ett flertal priser bland annat som Årets Företagare i Sjöbo och Årets Marknadskommunikatör i Skåne och Blekinge. Genom ihärdigt arbete och goda relationer till såväl kunder som medarbetare har företaget etablerat sig som en mycket pålitlig aktör inom branschen.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi där du förväntas arbeta med det löpande men också se över de projekt som bedrivs och kunna analysera utfallet av dessa. Detta är en bred roll där du arbetar i en föränderlig miljö, med möjlighet att få vara med och driva projekt och effektivisera processer. Inom företaget finns andra ekonomer som du kommer att samverka med och du rapporterar till bolagets ägare.

 • Behjälplig vid upprättande av period-årsbokslut, inklusive säkerställa att resultatet ger en rättvisande vil av verksamheten
 • Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
 • Löpande bokföring och avstämningar
 • Momsredovisning
 • Ekonomiska analyser av bolagets projekt

* Veckovisa rapporter till företagets olika avdelningar
* Kostnadsanalyser

Kvalifikationer

Vi söker någon som är självgående, som kommer med egna förbättringsförslag och driver ekonomiprocessen från ax till limpa. Som person trivs du att arbeta operativt med tyngdpunkt på redovisningsfrågor men likväl gillar att dyka ner i analys av projekt. Du är nyfiken och analytisk, lär dig snabbt och tar stort eget ansvar och vill växa i rollen tillsammans med bolaget. Vidare är det viktigt att du är noggrann i dina uppgifter och har ett serviceinriktat och lyhört arbetssätt. Kunskaper i affärssystemet Fortnox är ett måste för tjänsten. Tjänsten är 75-100% men i den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och olika upplägg kan diskuteras.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på KFX HR- partner 040-12 02 00.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Redovisning, Ekonom, Fortnox, CFO, Ekonomichef, Redovisningsekonom

Company logotype
 • Malmö
 • Ansök senast 2019-10-20
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2019-09-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan