Redovisningsekonom till Danielssons Snickeri & Byggvaror i Ljungaverk.

Om tjänsten

Vi försöker ständigt förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse.

Under 2020 tog vi ett stort steg och öppnade vår butik på ny anläggning, ett nytt modernt byggvaruhus i Ljungaverk.

Vi söker nu dig som vill arbeta i en varierande tjänst som redovisningsekonom. Förutom att sköta den löpande bokföringen och budgetarbetet så kommer du vara den som driver en del projekt och sköter dess projektadministration.

Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med fem medarbetare där du erbjuds en varierande och självständig tjänst med mycket eget ansvar och ett arbete som kräver god planering och struktur.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Danielssons snickeri och byggvaror i Ljungaverk är en BOLIST-butik och tillhör Mästergruppen Sverige AB, Sveriges största aktör inom byggvaruhandeln med ca 270 butiker runtom i landet. Vi består av bygghandelskedjorna XL-BYGG, BOLIST/Järnia som alla värnar om det fria företagandet och den lokala brädgården. Vårt breda utbud, vår lokala förankring och stora kunskap är kärnan i vår verksamhet. Vårt mål är att alltid finnas nära till hands, och hjälpa både proffs och hemmafixare med sina byggprojekt.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos oss kommer du främst arbeta med kvalificerade uppgifter inom redovisning. Du kommer bland annat arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, och månadsbokslut. Vidare kommer du att arbeta med budget och vara rådgivande i beslut rörande budgetarbetet och företagets framtid.

Tjänsten innefattar också arbetsuppgifter inom statistik och artikelhantering. Då många projekt är på gång inom organisationen så kommer du även vara den som är drivande i olika projekt rörande bland annat kundavtal, kundbonusar och lagersaldohantering.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har självklart goda kunskaper inom Excel. Det är meriterande om du känner till FDT.

Som person drivs och motiveras du av variation i dina arbetsuppgifter. Detta då tjänsten innefattar både ekonomi och projekthantering. Ansvarstagande, strukturerad och självständig är egenskaper som kännetecknar dig i arbetet. Du räds inte nya arbetsuppgifter och triggas av utmaningar.

Vi letar efter en person som brinner för siffror och är affärsinriktad, du vill med ett stort engagemang förstå verksamheten och driva den framåt. Detta gör du givetvis med dina kollegor och tillsammans ser ni till att skapa en bra företagskultur med goda värderingar och en härlig arbetsmiljö.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 24 januari 2021.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-01-24
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-12-18
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan