Redovisningsekonom till bilföretag i Upplands Väsby

Om tjänsten

Är du redovisningsekonom som söker arbete norr om Stockholm? Trivs du i en bred roll och söker en modern arbetsplats med trevliga kollegor? För konsultuppdrag fram till årsskiftet 2019/2020 söker vi just nu en positiv redovisningsekonom med minst 3 års erfarenhet av dokumenterat redovisningsarbete.

Om företaget

Denna tjänst täcker upp för en föräldraledighet och behovet startar omgående och pågår fram till årsskiftet 2019/2020. Tjänsten är flexibel på 80-100 % och anpassas efter dig som kandidat. Företaget sitter i moderna lokaler i ett aktivitetsbaserat kontor och man tillämpar flextid. Bolaget är ett medelstort företag med ca 100 anställda.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom arbetar du parallellt med reskontragruppen och du rapporterar till redovisningschefen. Du har ansvar för ett av företagets bolag och dess redovisning. Dina arbetsuppgifter består av månadsbokslut, avstämningar av konton, kontakt med revisorer, internkontroll och internstöttning, moms- och skattedeklarationer, rapportering av statistik till SCB, betalningar samt kommunikation med verksamheten i ekonomiska frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

  • Minst 3 års erfarenhet av redovisningsarbete och erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Flytande kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift, goda kunskaper i engelska
  • Goda excel- och systemkunskaper, gärna i Microsoft Dynamics AX och Office 365

Som person är du analytiskt lagd och har ett noggrant och systematiskt arbetssätt. Du tar stort ansvar, är självgående och har en problemlösande inställning. För att passa in hos vår kund har du en positiv och prestigelös attityd och du är hjälpsam mot dina kollegor.

Då tjänsten är i Upplands Väsby ser vi med fördel att du bor i Norrort eller känner dig trygg med en längre pendlingssträcka.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Infra City, Upplands Väsby. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara kundens första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Intervjuer pågår tills vi hittat rätt kandidat för tjänsten. Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan