Redovisningsekonom till AIK Hockey i Solna

Om tjänsten

Ekonomi, redovisning, lön, bokslut, administration

Har du några års erfarenhet av redovisning och känner att du vill utvecklas i en organisation med positiv teamkänsla och vinnarinstinkt utöver det vanliga? Har du genuint idrottsintresse och vill arbeta i en av Sveriges största idrottsföreningar? Till AIK Hockey, med kontor i Solna söker vi nu en redovisningsekonom som vill ta sig an en ny utmaning!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du tillsammans med två kollegor för arbetet på ekonomiavdelningen. Vidare finns det möjlighet att ytterligare få bidra med administrativa arbetsuppgifter inför och efter lagets matcher. Följande uppgifter kommer att ingå i din roll:

 • Månadsbokslut och avstämning
 • Löpande bokföring och utläggsredovisning
 • Momshantering och deklaration
 • Reklamskattehantering och deklaration
 • Leverantörsreskontra och utbetalning
 • Löneadministration
 • Arbetsgivardeklaration, lönebidrag och lönestatistik
 • Budgetering, prognos och uppföljning
 • Likviditetsplanering
 • Lägenhetsadministration
 • Administration kring matcher

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som sedan tidigare har flera års erfarenhet eller idag arbetar som redovisningsekonom och därför känner dig bekväm med att hantera ovan angivna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att ditt arbete har skett genom att ha arbetat på en redovisningsbyrå, revisionsbyrå eller på en ekonomiavdelning. Det är även meriterande om du har en akademisk bakgrund med ekonomistudier på ditt CV. Som redovisningsekonom på AIK Hockey värdesätts din prestigelöshet och flexibilitet då dina arbetsuppgifter kommer att innebära en stor variation och kan vid några tillfällen ske på kvällar eller helger i anslutning till lagens matcher. För rollen krävs att du har goda kunskaper i Excel – att göra likviditetsbudget och tabeller för olika jämförelser är något du hanterar i systemet utan svårigheter. I denna tjänst kommer du att arbeta i Briljant och Kontek Lön och det är därför mycket meriterande om du har arbetat i något av dessa system eller i liknande.

Som person ser vi att du är positiv, ambitiös och har ett hjärta som klappar för idrott. Vi ser gärna att du sympatiserar med föreningen och dess värderingar. På AIK Hockey kommer du bli uppskattad för din stora självständighet och din ödmjuka inställning till arbetet och dina kollegor.

Övrigt

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund och rekryteringsprocessen sker i samarbete med KFX HR-partner. Start för tjänsten är i april men kan eventuellt skjutas upp till augusti. Vi går löpande igenom urvalet, skicka därför in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare William Ericson, 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan