Redovisningskonsult sökes på heltid till företag i Solna

Om tjänsten

Är du en driven ekonom med några års erfarenhet av redovisning och bokslut? Gillar du att arbeta i en roll där du arbetar både självständigt och i team med en hög servicekänsla? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Om företaget

Stabilt och stort företag beläget i Solna söker en redovisningsekonom. Här tillhör du en grupp på åtta personer och arbetar i en miljö med drivna och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 8.00 – 17.00. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i november.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar arbetsuppgifter inom redovisning så som:

  • Upplägg av inventarier
  • Utrangering och försäljning
  • Avskrivningar och nedskrivningar
  • Hantering av finansiell och operationell leasning
  • Kontoavstämningar
  • Momsrapportering
  • Behörighetsupplägg av användare
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer

För tjänsten som redovisningsekonom söker vår kund en färdigutbildad ekonom med två till tre års erfarenhet av redovisning och bokslut. Du ska även ha goda kunskaper i Excel och mer än gärna kunskaper i systemet Agresso. Då företagets kundbolag finns i de nordiska länderna är det meriterande om du behärskar dessa språk.

Som person är du glad och har en positiv inställning. Du gillar att driva och initiera förbättringar samtidigt som du trivs med standardiserade arbetssätt. Samtidigt är det viktigt att du gillar att arbeta både i team och självständigt, du tycker även om att bidra med god stämning på kontoret.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta vår rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan