Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Redovisningsekonom på heltid till Solna

Om tjänsten

Har du 2-3 års erfarenhet av redovisning och söker en arbetsplats med starka värderingar, högt tempo och god gemenskap? Är du dessutom en social person med starkt driv? Då kan detta vara tjänsten för dig! För konsultuppdrag på heltid med goda chanser till anställning hos vår kund söker vi just nu en redovisningsekonom redo för nästa steg i karriären.

Om företaget

Vår kund är ett stort och stabilt företag inom trafikbranschen med kontor i Västra Skogen, Solna. Här tillhör du en grupp på åtta personer och arbetar i en miljö med drivna och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 8.00 – 17.00.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du med den löpande redovisningen gör månads-, kvartals- och årsbokslut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Hanterar lageravstämning
 • Hanterar momsavstämning
 • Hanterar anläggningsredovisning
 • Hanterar trafikredovisning
 • Hanterar koncernavstämning
 • Ev. hantera enklare årsredovisning och inkomstdeklaration för mindre svenskt bolag
 • Statistik
 • Kontoavstämningar och bokslutsdokumentation
 • Hantera dokumentation till revisorer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Civilekonomexamen eller likvärdig utbildning
 • 2-3 års erfarenhet av redovisning och bokslut
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet, primärt Excel. Det är även meriterande med kunskaper i Agresso

För att trivas på företaget och rollen tror vi att du är en person som tycker om högt tempo, snabba förändringar och att vara med och bidra till utvecklingen av företaget! Du stöttar och hjälper dina kollegor, är prestigelös i ditt arbete och tycker om att bidra till positiv energi i gruppen. Vidare tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är en självgående person. Samtidigt drivs du av att tillhöra ett team och att lyfta dina kollegor. Här är teamkänsla a och o! Som ekonom förutsätter vi även att du är noggrann, strukturerad och brinner för siffror.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till vår kund i Västra Skogen, Solna. Uppdraget är på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning i form av överrekrytering till kund. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Start för tjänsten är omgående.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon utan hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller processen? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller maila rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan