Redovisningsekonom på heltid till Bantorget Redovisning

Om tjänsten

På uppdrag av Bantorget Redovisning AB söker vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet från redovisningsbyrå.

Bantorget Redovisning AB är dotterbolag till Bantorget Förvaltning AB som är moderbolag i den affärsdrivande koncernen ägd av LO, Landsorganisationen i Sverige.

Bolaget startade år 2003 och finns i centrala Stockholm samt i Norrköping. Bolaget är en fullservicebyrå inom ekonomi och lön.

Arbetsuppgifter

Din arbetsplats kommer att vara på Stockholmskontoret och dina arbetsuppgifter kommer bestå av löpande redovisning, avstämningar, bokslutsarbete, årsredovisning samt rapportering till myndigheter och ägare. Du kommer att vara kundansvarig för ett antal kunder. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med redovisning i både bolag, stiftelser och föreningar.

Kvalifikationer

Vi söker en redovisningsekonom som har erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå. För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi med fördel att du har arbetat i ekonomisystemet Raindance och ett krav är att du tidigare har arbetat med och har goda kunskaper i Visma Bokslut och Skatt samt Excel. Vidare ser vi att du obehindrat talar och skriver svenska.

Du är en person som är van vid ett växlande arbetstempo och trivs med att arbeta mot deadlines. Då din roll innefattar kontakt med kunder är du också en person som är kommunikativ.

Övrigt

Denna tjänst är en heltidstjänst och start är omgående.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på KFX HR-partner. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta oss på 08-663 99 00 alternativt maila din fråga till: rekrytering.stockholm@kfx.se. Specificera gärna i ditt mail vilken tjänst du söker. Observera att vi pga. GDPR ej tar emot ansökningar via mail eller telefon, vi hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida.

I denna rekryteringsprocess kommer vi på slutvald kandidat genomföra en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-02-21
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-01-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan