Redovisningsekonom

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi? Trivs du i operativ roll och är självgående? Vill du arbeta på ett värdsledande företag inom deras bransch?

Vi söker nu en redovisningsekonom och controller till en av våra kunder. Du kommer arbeta på kundens huvudkontor som är placerat i centrala Göteborg.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är en del av kundens ekonomiteam och arbetar nära kollegor, Ekonomichef samt koncernens ekonomiavdelning.

Följande arbetsuppgifter ingår bland annat i rollen:

  • Kontroll och avstämning av konton
  • Sammanställning av balans- och resultaträkning
  • Rapportering av månadsbokslut
  • Sammanställa budget
  • Följa upp prognoser och presentera analyser

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erarenhet inom ekonomi och en eftergymnasial ekonomisk utbildning. Det är positivt om du har goda kunskaper i Excel och goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser gärna att du är en person som drivs av att arbeta på ett effektivt, noggrant och strukturerat sätt. Du tar dig an allt med en positiv och ambitiös inställning. Du sätter alltid ribban högt när det gäller att leverera god kvalitet och ha en hög servicenivå. Vidare är du även prestigelös och värdesätter att ge goda resultat.

Övrigt

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknings dagen.
Skicka därför in din ansökan redan idag via kfx.se

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan