Redovisningsassistent start omgående

Om tjänsten

Nu söker vi en redovisningsassistent till vår kund i Timrå, med start omgående under ca 3 månader. Du blir anställd av KFX och uthyrd till kundföretaget.

Letar du efter något långsiktigt så kan du ändå hoppa på detta! Under tiden letar vi efter något nytt som kan ta vid när detta uppdrag avslutas.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att stötta arbetsgruppen med kund- och leverantörsreskontra under detta uppdrag. Mer info ges vid telefonintervju.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande och det krävs att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket god datorvana, främst i MS Office-paketet och en god språkbehandling. Det är meriterande med erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem.
Du behöver vara kunnig i engelska då det är koncernspråket.

Du är flexibel, stresstålig och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att komma in i en grupp. Struktur och ordning faller naturligt för dig och du har stor ansvarskänsla. Allt detta väger upp ännu mer med ett glatt humör och viljan att göra sitt bästa.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Timrå
  • Ansök senast 2019-08-31
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-08-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan