Redovisningsansvarig för XLENT Consulting Group norska verksamhet med placering i Sundsvall

Om tjänsten

Då vi nu skall flytta lönehandläggningen för våra två norska bolag från Norge till Sundsvall behöver vi stärka upp vårt ekonomiteam i Sundsvall. Ta chansen att få vara med på denna spännande resa och få arbeta i ett företag där du får vara med och skapa nya möjligheter och forma tjänsten utefter din kompetens. Du erbjuds en tjänst där mycket fokus kommer ligger på förändringsarbete och utvecklingsarbete.

Du kommer att ingå i vårt ekonomiteam som i dagsläget består av sex personer. Det kan på sikt också finnas möjlighet att få ansvar för ett par svenska bolag och växa in i andra arbetsområden.

Om företaget

XCG är ett starkt växande konsultbolag inom IT- och managementkonsulting med 350 medarbetare mellan Malmö och Umeå. Med en platt organisation, entreprenöriell kultur och drivna medarbetare skapar vi ett modernt konsultbolag.

Vi arbetar under varumärkena XLENT (IT konsulting) och Differ (Management konsulting).
XLENT erbjuder tjänster till nordiska företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens att skapa lämplig arkitektur för långsiktig konkurrenskraft, utveckla lösningar med hjälp av moderna utvecklingsplattformar samt omhänderta integration mellan system, moln, applikationer och tjänster. Allt sker för maximal affärsnytta genom smarta IT lösningar.
Differ är strategikonsulter med fokus på intäktsfrågor. För oss är kunden den självklara utgångspunkten. Att förstå sina kunder och att rikta sitt arbete mot att tillgodose deras behov är nyckeln till goda affärer. Vi förstår hur ett varumärke byggs, vad som påverkar kundupplevelsen och drivkrafterna bakom intäktsgenerering.

Differ har verksamhet i Oslo och Stockholm. XLENT finns på tolv orter i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i Söder. Tillsammans är vi cirka 350 medarbetare som bygger framtidens konsultbolag.

Arbetsuppgifter

XLENT är ett privatägt bolag som själv sätter sin agenda för redovisning och rapportering.
Du kommer att ha helhetsansvaret för våra två norska bolag och allt vad det innebär inom redovisning och lönehandläggning.

Tjänsten innebär följande huvudsakliga ansvarsområden:

  • Norsk redovisning- och lönehandläggning
  • Norska pensioner och reseräkningar
  • Myndighetsrapportering utifrån norska avtal och regler
  • Bolagsformalia, årsredovisningar och deklarationer utifrån norsk lag

Tjänsten kan innebära vissa tjänsteresor till Oslo.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med fördel har en högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av arbete inom norsk redovisning och lönehandläggning. Du har vidare erfarenhet av det norska systemet vad gäller pensioner och reseräkningar. Det är också ett krav att du har erfarenhet av norsk myndighetsrapportering, bolagsformalia, årsredovisningar och deklarationer. För att kunna hantera denna tjänst till fullo är det en stor fördel om du kan tala och skriva det norska språket obehindrat. Kunskaper inom affärssystemet Maconomy och Visma Lön är vidare meriterande.

Trivs du med att arbeta självständigt och är du en drivande och noggrann person kan detta vara din nya utmaning. Det är också viktigt att du är nyfiken, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta men också att du är en positiv person som vill bidra till en öppen och lättsam stämning på arbetsplatsen och i ditt team.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nyberg på KFX HR- partner 060- 15 46 00.

Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast eller enligt överenskommelse.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kunskapstest och bakgrundskontroll.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Dock senast 25 mars.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan