Receptionist under lunchtid på vardagar!

Om tjänsten

Nu söker vi efter dig som är student, pensionär eller som söker ett roligt extrajobb som lunchavlösare i vår kunds reception i Gamlestaden. Du kommer att arbeta ca tre dagar i veckan eller efter behov, måndag till fredag under lunchtid mellan kl. 12.00-14.00. Ibland förlängs passen, vi ser därför positivt på om du kan vara tillgänglig för det vid behov.

Om oss

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du vår kunds ansikte utåt! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot besökare och svara på inkommande samtal i växeln. Du kommer också att ansvara för post- och budhantering samt viss administration. I tjänsten ingår också att vara behjälplig vid konferenser och koordinera konferensgäster till rätt lokal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska och har goda datakunskaper, främst i Officepaketet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ordningsam och prestigelös.

Övrigt

Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan via www.kfx.se.
Vid frågor kontakta Jonna Bushati 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-08-07
  • Deltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2022-07-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan