Receptionist till Sundsvalls största köpcentrum

Om tjänsten

Nu har du möjligheten att bli en i KFX HR-partners härliga receptionistgäng!
Vi söker nu en engagerad och servicemedveten receptionist till en av våra attraktiva kunder i Sundsvall!Resursbehovet är omgående och fortlöpande.

Arbetstillfällena kan komma att variera så du ska kunna arbeta både dag-, kvällstid och vid behov även på helg. Behovet omfattas i dagsläget av 2-3 pass/vecka men kan sannolikt komma att utökas framåt under vår och sommar.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år.
KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Vi är ett företag som värnar om den personliga dialogen med alla våra konsulter. Som anställd hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal för att säkerställa din trivsel i arbetet.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därför är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Detta är ett arbete för dig som är flexibel, söker en varierande och ansvarstagande sysselsättning. Som receptionist hos denna kund har du en central roll som ställer stora krav på din kommunikativa- och drivande förmåga. I rollen som receptionist kan arbetsuppgifterna variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

 • Ta emot kunder och besökare
 • Hantera inkommande ärenden löpande
 • Lotsa kunder och aktivt bidra till att göra kundens upplevelse till den bästa
 • Administrativt arbete i form av epost-hantering och telefon
 • Hålla allmänna utrymmnen representativa
 • Ha en god dialog med centrumledning och övrig personal

Kvalifikationer

För att trivas hos oss och vår kund är det viktigt att du som person är initiativtagande, alert, glad och alltid levererar service i världsklass.
Som receptionist är det viktigt att du trivs i mötet med nya människor och att alltid leverera god service. Vi värdesätter även din kommunikativa förmåga, att du är flexibel och hungrig på att arbeta. Vidare är det förmånligt om du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Då det finns ett omgående behov kommer intervjuer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan annonsens slutdatum.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Kunskap-, engelska- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällstrom på
erika.hallstrom@kfx.se
060 -15 46 00

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2020-03-13
 • Deltid
 • Anställning:
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-02-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan