Receptionist till IKANO Bostad

Om tjänsten

Ikano Bostad söker en driven Receptionist som brinner för service och tycker företagets värderingar är viktiga. Du har nu chansen att vara en del av ett team som tillsammans ansvarar för hela Ikanos receptions- och konferensservice.

Om du dessutom drivs av att arbeta självständigt, vill utvecklas i din roll och tycker det är viktigt med en varm och öppen arbetskultur – då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Facility Services och dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bland annat besökshantering och växel. I gruppen tillhandahåller ni även en helhetsservice för alla som arbetar på kontoret. Det innebär bland annat:

 • Beställningar, kontakt med leverantörer och hantering av passerkort.
 • Ansvara för konferensavdelningen; bokar och i iordningställer mötesrum
 • Ansvarar för frukost/lunch samt beställer och serverar mat och dryck.
 • Bud- och posthantering på daglig basis

Arbetet innebär många olika leverantörskontakter vad gäller städning, larm, frukt, flytt, kontorsmaterial, kopieringsmaskiner etc. Allmän administration såsom kopiering, arkivering och utskrifter samt att ge övrig support till kollegorna.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för den här tjänsten. För att vara framgångsrik i rollen ska du kunna arbeta självständigt men även i grupp och vara lösningsorienterat. Du har en positiv inställning, är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Självfallet brinner du för service och har ett stort kundfokus. Du tar gärna egna initiativ, är stresstålig och är mån om att driva dina uppgifter i mål med goda resultat. Då vi arbetar som ett team ska du även ha lätt för att samarbeta och på så sätt bidrar du även till att vi arbetar mot vår starka värdegrund.

För att vara aktuell för rollen ska du ha:

 • Gymnasiekompetens
 • Relevant erfarenhet av liknande serviceyrke och arbetsuppgifter.
 • Körkort B
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Office-paketet

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete reception och i växel, men det viktigaste är att du har ett visst tekniskt kunnande för att kunna hantera växeln som svarar för hela Sverige.

Övrigt

Start: 1 februari
Längd: Tillämpad provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidare

Denna rekrytering görs i samarbete mellan KFX HR-partner och Ikano Bostad. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen går till ansvarig rekryterare, Matilda Burström hos KFX HR-partner. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
 • Malmö
 • Ansök senast 2021-12-23
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-11-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan