Receptionist till företag i centrala Malmö

Om tjänsten

Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en duktig och servicedriven receptionist. Du blir en del av KFX HR-partners entreprenadverksamhet vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar ute hos vårt kundföretag.Tjänsten är en klassisk receptionistroll med stort ansvar för företagets växel och diverse adminstration.

Vårt kundföretag startade i mitten på 1800-talet och har idag över 15 000 anställda i 15 länder runt om i Europa. Bara i Sverige har dem 35 000 aktiva kunder. Verksamheten är uppdelad i fem olika affärsområden och totalt har dem 1200 anställda i Sverige, från Limhamn i söder till Luleå i norr. På huvudkontoret arbetar idag ca 70 personer.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

KFX HR-Partner har kollektivavtal med Unionen, vilket innebär att vi tillämpar Bemanningsavtalet för tjänstemän mellan Bemanningsföretagen och Unionen.

Arbetsuppgifter

Växeln är en central del av din roll och det kommer ca 600-800 samtal per dag. Din utmaning blir att förstå vem kunden behöver kopplas till för att få hjälp. För att lyckas med den uppgiften gäller det att man snabbt kan skapa sig en god förståelse för organisationen. Du kommer även ansvara för posthantering, hålla gemensamma ytor fräscha och fina, beställa frukt och vara kontaktperson gentemot fastighetsägaren m.m.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat i reception tidigare. Som person är du naturligtvis serviceminded men också jordnära, positiv och ödmjuk.
Du är van vid att arbeta i Officepaketet, har mycket goda kunskaper i svenska och har som minst grundläggande kunskap i engelska

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos KFX HR-partner, och vi tillämpar 6 månaders proavanställning.
Fast månadslön.
Huvudkontoret ligger vid Triangeln och det finns goda kollektivtrafiksförbindelser.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Eventuella frågor svaras på av ansvarig rekryterare Maria Karlsson, 040-120200.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Reception, Receptionist, Telefonist, Växel, Heltid

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2019-12-31
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-12-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan