Receptionist till företag centralt i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som receptionist hos vår kund, centralt placerad i Stockholms innerstad. Detta är tjänsten för dig som älskar att ge service och att möta människor, samtidigt som du trivs i en ansvarsfull och självständig roll. Start för tjänsten är efter årsskiftet och detta är ett uppdrag på 1 år.

Om företaget

Vår kund sitter centralt i Stockholm. I denna tjänst kommer du att bli anställd av oss på KFX är en HR-partner, men arbeta hos vår kund. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare, vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

I din roll som receptionist hos vår kund är du ansiktet utåt gentemot kontorets besökare. Du är även en intern support gentemot kontorets medarbetare, när det kommer till service och administration. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i följande:

  • Öppning och stängning av receptionen (8–17)
  • Ta emot besökare och förse med kaffe
  • Ta emot samtal och hänvisa vidare till interna medarbetare
  • Beställning av kontorsmaterial och inköp till köket
  • Posthantering och arkivering
  • Kontakt med hyresvärden
  • Övergripande ansvar för att det ser snyggt och prydligt ut i receptionen och köket
  • Eventplanering

Utöver detta kommer du att assistera företagets medarbetare, med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vet att det är service du vill jobba med! I rollen som receptionist hos vår kund tilldelas du ansvar från dag ett, vi söker därför dig som är självständig och nyfiken. Du är en driven person som ser till att få saker att hända. Du är social och värdesätter gemenskap och ett öppet klimat på din arbetsplats. För att trivas i rollen ser vi att du har ett öga för detaljer och tycker om att fixa och dona!

Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av service och känner dig bekväm med datorn som redskap. Du talar flytande svenska och känner dig bekväm med engelskan.

Övrigt

Start för tjänsten är början av januari. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig 1 år, med chans till förlängning. Vi arbetar med ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan