Receptionist på heltid till Sveriges Ingenjörer

Om tjänsten

Till internserviceteamet på Sveriges Ingenjörer söker vi nu en servicemedveten och social receptionist för uppdrag fram till och med slutet av oktober. I din roll arbetar du i nära samarbete med två kollegor och du sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.

Om företaget

Arbetsuppgifter

Som receptionist på Sveriges Ingenjörer arbetar du ensam i receptionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

 • Vara organisationens ansikte utåt och ta emot och hänvisa besökare rätt
 • Besvara inkommande mail och telefonsamtal
 • Ställa iordning och förbereda i konferensrum med exempelvis teknik
 • Hantera post, paket och bud
 • Serva kaffemaskiner
 • Vara behjälplig med övrig kontorsadministration

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från serviceyrket, exempelvis reception, butik eller restaurangbranschen. Du känner dig bekväm med tekniken och sätter dig med enkelhet in i nya system och program. Vidare så talar och skriver du flytande svenska samt behärskar det engelska språket.

För att trivas i gruppen är du en sann lagspelare, social och prestigelös. Att sprida glädje och att ha en positiv inställning till ditt arbete är en självklarhet för dig. I ditt arbete ger du ett trevligt och professionellt bemötande samtidigt som du är personlig i din service. Du har en god administrativ förmåga, tar egna initiativ, trivs med växlande arbetstempo och har service ut i fingerspetsarna!

Övrigt

I denna rekryteringsprocess väljer Sveriges Ingenjörer att samarbeta med KFX HR-partner och samtliga frågor kring tjänst och rekryteringsprocess hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00. Du kan även maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se, vänligen specificera vilken tjänst du sökt i ditt mail. Observera att vi pga. GDPR ej tar emot ansökningar via mail och telefon.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer stöttar du en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är central avtalspart inom många stora avtalsområden hamnar du på ett förbund som är i centrum av händelserna och utvecklingen på den svenska arbetsmarknaden. På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor.

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår.

Fackliga företrädare är Lotta Ljungqvist (Unionenklubben) samt Agneta Bern (Akademikerföreningen), båda nås på 08-613 80 00.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-02-07
 • Heltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
 • Inkommet: 2020-01-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan