Receptionist på heltid till spelutvecklingsbolag i Uppsala

Om tjänsten

Reception / Kontor / Service / Administration / Växel

Vill du arbeta i en bred och varierande roll som kräver förstklassig service? Till vår kund söker vi nu en engagerad och ansvarsfull receptionist med erfarenhet av service och administrativt arbete. Vår kund är ett stort internationellt bolag som verkar inom spelutvecklingsbranschen. Företaget sitter i moderna lokaler i hjärtat av Uppsala!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en bred roll med traditionella receptionsuppgifter, såsom växel och ta emot besökare, men det är också en rörlig roll där du ansvar för att företagets lokaler; att kök- och konferensytor ser trevliga och representativa ut. I tjänsten ingår planering och förberedelser inför möten och event. Du kommer även att ansvara för inköp, posthantering och resebokningar. Vidare innefattar tjänsten ekonomisk administration och fakturahantering. Vi söker dig som brinner för service och har ett mycket serviceorienterat arbetssätt. Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete och administrativa uppgifter samt är van och trivs med att arbeta självständigt. Du tar stort eget ansvar och kan på ett självständigt sätt hantera dina arbetsuppgifter. Du kommer i din tjänst även att ha mycket kontakt med huvudkontoret i Stockholm som har personal med liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, självgående och har sedan tidigare erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du trivs med att ha ordning och reda omkring dig och du är ansvarsfull, proaktiv och driven i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att planera och hantera event. Eftersom företaget har internationella samarbeten är det ett krav att ha goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, kl. 08:00-17:00 med start omgående Du kommer att bli erbjuden en tillsvidareanställning hos oss på KFX HR-partner men du kommer arbeta hos vår kund, centralt i Uppsala. Rekryteringsprocessen startar omgående och därför hoppas vi att du skickar din ansökan snarast. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare William Ericson, 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan