Receptionist på heltid till internationellt bolag på Södermalm

Om tjänsten

Gillar du kundkontakt och anser dig ha ett vänligt och professionellt bemötande? Trivs du i rollen som ansiktet utåt på ett företag och har erfarenhet av service i toppklass? Då är det kanske just dig vi behöver! Till en av våra kunder söker vi nu en utåtriktad, representativ och servicemedveten receptionist. Uppdraget är på heltid i Stockholmsregionen med start i mars.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord.

Arbetsuppgifter

Som receptionist har du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter inom service, administration och kontor. Du ansvarar för att ta emot besökare, hantera post och paket, svara på mail och i telefon, göra matbeställningar, ha kontakt med leverantörer och se till att allmänna utrymmen är snygga och representiva. Din arbetsuppgifter kommer även innebära att vara behjäpliga med förberedelser inför event, projekt och en del administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som receptionist bör du vara utåtriktad och ha ett genuint intresse för människor och serviceyrket. Du sprider positiv energi, ser var och vad som behöver göras samt tar mycket eget ansvar. Det är viktigt att du är självgående och tar eget initiativ när du ser att något behöver åtgärdas.
För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Tidigare erfarenhet av service, gärna från butik, café eller hotell
  • Kunskaper inom Microsoft Office, främst Outlook, Excel och Powerpoint
  • Behärskar väl svenska och engelska i både tal och skrift

Att du även är social, prestigelös och framåt gör att du kommer att passa bra in i teamet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en modern miljö i fräscha lokaler med mycket förändringar och nytänkande.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund på Södermalm. Arbetstiderna är måndag till fredag på heltid fördelade på två skift, där du ena veckan arbetar kl. 08:00 – 17:00 och andra veckan arbetar 09:00 – 18:00.
Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar ej emot ansökningar via email eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Järleby på 08-663 99 00.

Reception / Service / Kontor / Office / Administration / Telefoni / Växel / Switchboard

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-03-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-02-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan