Receptionist på heltid till företag i Solna

Om tjänsten

Reception / receptionist / telefonist / service / växel / administration

I samarbete med vår kund Nobina söker vi nu en serviceinriktad och positiv receptionist och telefonist. Tjänsten är på tillsvidarebasis med start omgående – sök därför tjänsten redan idag!

Om företaget

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du främst att ta emot företagets besökare samt svara på inkommande växelsamtal.

Andra ansvararsområden är:

 • Hantering av inkommande mail
 • Post- och budhantering
 • Inköp av kontorsmaterial
 • Beställning av lunch
 • Kontakt med leverantörer
 • Se över att kontorsytor är representativa såsom konferensrum, kök etc.

Kvalifikationer

Du har tidigare haft en arbetsroll där du bemött kunder och utvecklat ditt servicetänk. Din kommunikativa förmåga är självklar och du vet hur man hanterar stressiga situationer på ett professionellt sätt. På den här tjänsten ser vi en öppen person som är metodisk och strukturerad.

Du letar idag efter en tjänst på ett större bolag där du tillsammans med din kollega får en central roll. På din arbetsplats är det viktigt att du får ge god service och att företaget präglas av en positiv och hjälpsam attityd. För att du ska trivas här stimuleras du av att få använda din sociala kompetens! Eftersom ni är två i receptionen krävs det att man anammar teamkänsla och är initiativtagande.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du kommer att vara anställd hos KFX-HR-partner men arbeta ute hos vår kund i Solna. Uppdraget är tillsvidare med start i februari. Som anställd hos KFX HR-partner lyfter vi gärna våra kompetenta konsulter med temakvällar och föreläsningar. Hos oss får du även både rikskort och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Järleby på 08-663 99 00.

Reception / Service / Kontor / Office / Administration / Telefoni / Växel / Switchboard

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2020-02-28
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-01-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan