Receptionist på heltid till FLIR Systems i Täby

Om tjänsten

Reception / Backoffice / Office / Administration / Service

Är du en person som drivs av nya utmaningar och nu är redo att ta nästa steg och utvecklas i din roll som receptionist? Vill du arbeta i en roll där du får användning av både dina sociala och administrativa färdigheter? Då kan detta vara ditt nästa arbete. Sök redan idag!

Om företaget

FLIR Systems, Inc. designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging systems, visible-light imaging systems, locator systems, measurement and diagnostic systems, and advanced threat detection systems. Our products improve the way people interact with the world around them, enhance public safety and well-being, increase energy efficiency, and enable healthy and entertained communities.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som receptionist hos FLIR Systems kan beskrivas som en kombination av receptionist och backoffice-medarbetare. Detta innebär att dina arbetsuppgifter kombinerar sociala uppgifter med en del administrativt ansvar. Ungefär 50% av din tjänst kommer innebära recpetion resterande 50% resetjänst (administrativt). De arbetsuppgifter denna tjänst innefattar är:

 • Välkomna och skriva in gäster
 • Besvara och koppla vidare inkommande samtal
 • Besvara mail
 • Bistå personalen med hjälp
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter, så som resetjänst och resebokningar

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med service
 • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är meriterande
 • Obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket

Då du kommer att vara FLIRs aniskte utåt kommer det att läggas stor vikt vid din personlighet i denna process. Vi ser därför att du som person är serviceminded, social, glad och trevlig. Du är professionell i ditt bemötande och har ett genuint intresse för att finnas till hand och hjälpa andra människor. Då tjänsten innefattar en hel del administration och arbetsuppgifter backoffice ser vi att du är mycket strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att organisera, planera och prioritera. Hos FLIR Systems ringer det in många internationella kunder och du behöver därför känna dig mycket bekväm i det engelska språket, såväl muntligt som skriftligt. Vidare är du en positiv och kommunikativ individ som har lätt för att samarbeta.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos FLIR Systems i Täby. Uppdraget är ett vikariat på 1 år med god chans till förlängning. Start för uppdraget är i mitten på augusti och arbetstiderna är 07.30-16.30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på, 08-663 99 00.

Company logotype
 • Täby
 • Ansök senast 2019-06-30
 • Heltid
 • Anställning: Vikariat
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2019-06-11
Sök tjänst
Sök tjänst Skriv ut Tipsa en vän Dela

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan