Receptionist på heltid till DICE

Om tjänsten

Reception / Service / Kontor / Administration / Kundservice / Telefoni / Växel

”Hej KFX HR-partner! Här har ni en positiv person med ett stort driv som är på jakt efter en ny utmaning. I mig finner ni en glad och utåtriktad person som är redo att ta nästa kliv i min karriär. Jag har tack vare mina erfarenheter lärt mig vad service innebär och vill nu vara företagets ansikte utåt.”

Känner du igen dig i denna beskrivning?

Vi på KFX HR-partner söker nu en receptionist med service ut i fingerspetsarna till vår kund, spelstudion DICE. Skicka in din ansökan idag!

Om företaget

DICE har sedan dess start för 20 år sedan blivit synonymt med spel av allra högsta kvalitet och innovation. Battlefield-serien, Mirror’s Edge och Star Wars Battlefront utmärker DICE som en av världens främsta aktörer i den ständigt växande spelutvecklingsbranschen och underhåller dagligen miljontals människor världen över. DICE har sitt kontor precis invid Medborgarplatsen och fick 2016 pris för Sveriges snyggaste kontor.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos DICE har du en aktiv och fartfylld roll med varierande arbetsuppgifter inom service, administration och kontor. Du ansvarar även för att ta emot besökare, hantera post och paket, svara på mail och i telefon, ha kontakt med leverantörer och se till att hålla allmänna utrymmen snygga och representativa. Utöver dina regelbundna receptionistuppgifter kommer du även vara behjälplig med förberedelser inför event, luncher, projekt och en del administrativa uppgifter. I denna tjänst kommer du att ingå i DICE:s serviceteam med kollegor inom reception och internservice.

Kvalifikationer

Vi ser att du som receptionist är en självständig och ansvarstagande person som har en god struktur i arbetet. Du har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, har alltid ett leende på läpparna och levererar förstklassig service. Vi ser att du som person är utåtriktad, ödmjuk och professionell i ditt bemötande. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang och sprider positiv energi runt omkring dig.

Vidare ser vi att du har:

  • Tidigare erfarenhet av service, gärna från en tjänst i kontorsmiljö
  • Tidigare arbetat i olika system och med administration
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som skrift

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer att bli erbjuden en tillsvidareanställning hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund DICE. Rekryteringsprocessen startar omgående och urval sker löpande. Vi hoppas därför att du skickar din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare William Ericson, 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan