Receptionist på heltid i Solna

Om tjänsten

Vi söker nu en glad receptionist till vår kund, ett internationellt bolag med sitt svenska huvudkontor i Solna. Är du service minded, trivs med att vara ansiktet utåt och agera spindeln i nätet, samtidigt erbjuda besökare ett professionellt bemötande? Då är det kanske just dig vi söker!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du jobbar tillsammans med en kollega, måndag till fredag, 8:00 – 17:00.
Start för tjänsten är i början av augusti så skicka in din ansökan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund är dina främsta arbetsuppgifter att ta emot och välkomna besökare samt att svara i företagets telefonväxel. Utöver detta ansvarar du för att ta emot bud och leveranser, förbereda frukostar, och vara behjälplig med resebokningar till de anställda. Du och din kollega ser till att bemanna receptionen även under lunchen vilket innebär att ni några timmar per dag går omlott.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en serviceroll. Du känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt och kan hantera besökare och samtal med lyhördhet och tålamod. Vidare är du en person som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt med ordning och reda omkring dig. Som person ser vi är du social, positiv och utåtriktad. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har en mycket god telefon- och datavana.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är ett entreprenaduppdrag på tillsvidarebasis vilket innebär att du kommer ha din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar dedikerat ute hos vår kund tillsvidare. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, My Björkqvist på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2019-08-05
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-07-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan