Receptionist på deltid sökes till affärsjuridisk byrå

Om tjänsten

Är du en trygg person som trivs allra bäst i en roll med fokus på kundbemötande och service? Tycker du även om att arbeta administrativt och skapa struktur i ditt arbete? Söker du dessutom en deltidstjänst med fasta arbetstider? Då kan detta vara tjänsten för dig! KFX HR-partner söker just nu en receptionist för uppdrag med start omgående. Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Vår kund är en affärsjuridisk byrå belägen i centrala Stockholm. I din roll arbetar du i en grupp tillsammans tre andra receptionister. Detta är en vikariat med start omgående till sista september 2018 med goda chanser till förlängning.

Arbetstiderna är fasta tider enligt följande: måndag 8.00 – 12.00, tisdag-torsdag 15.00 – 20.00 och fredag 14.00 – 18.00.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist hos vår kund arbetar du i en internationell miljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av klienters och besökares upplevelse av byrån.

Arbetsuppgifterna som receptionist innebär bl:a att:

  • Ta emot besökare och hänvisa dem rätt
  • Besvara och koppla vidare samtal i växeln
  • Boka och fördela av konferensrum
  • Assistera med tekniken i konferensrummen inför och under möten
  • Ta emot och hantera inkommande bud
  • Göra beställningar av mat, bud och inköp till kontoret
  • Se över allmänna ytor och konferensrum och se till att de är representativa och att material är påfyllt

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Erfarenhet av receptionistyrket
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i, såväl tal som skrift
  • God vana av Office-paketet

För att passa in hos vår kund är du stresstålig, trygg i din arbetsroll och kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt och bra sätt. Du har hög förmåga att agera professionellt och representativt. Hos vår kund är det ytterst viktigt med sekretess och du behöver därför vara en pålitlig och ansvarsfull person. Du levererar service på hög nivå samt är duktig på att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du lyhörd, flexibel, kommunikativ och uttrycker dig på ett korrekt och trevligt sätt.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i centrala Stockholm. Tillträde för tjänsten är omgående och vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan