Receptionist på deltid till Marsh & McLennan!

Om tjänsten

Sökord: Reception / Service / Serviceminded / Kontor / Office / Internationellt / Globalt / Administration / Telefoni / Växel

Brinner du för service och vill arbeta på ett stort och internationellt företag? Är du professionell och trevlig? Vi söker just nu efter dig som vill vidareutvecklas din serviceroll och vill arbeta deltid mitt i centrala Stockholm.

Om företaget

Marsh & McLennan Companies har ca 60 000 anställda runt om i världen och en årlig omsättning som överstiger 13 miljarder dollar. Koncernen består av flera bolag – Marsh, Guy Carpener, Mercer, Marsh Marine och Oliver Wyman. Tillsammans erbjuder de sina kunder vägledning och helhetslösning inom områdena risk, strategi och human kapital. I centrala Stockholm sitter två av systerbolagen, Mercer och Marsh med ca 130 personer i gemensamma ljusa och trivsamma lokaler.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist ingår det att:

  • Ansvara för att ta emot och checka ut besökare
  • Ta emot och svara på inkommande samtal och mail
  • Ta hand om skötsel av konferensrum, allmänna utrymmen och tillhandahålla dryck för besökare och konferensgäster
  • Ta hand om viss administration som post- och budhantering
  • Sköta systemunderhåll av växel
  • Ansvara för beställningar av bland annat luncher, kontorsmaterial, taxi och bud
  • Vara behjälplig för övriga avdelningar med diverse administration

Kvalifikationer

I din roll som receptionist är du företagets ansikte utåt och du förstår vikten av ett professionellt och representativt kundbemötande. Vi söker därför dig med tidigare erfarenhet av någon form av service. Som person är du självständig och levererar alltid service av hög klass med ett vänligt och trevligt bemötande. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga då du kommer arbeta tillsammans med en kollega som har en liknande roll. Vidare är du prestigelös, ansvarsfull, inlyssnande och har hög social kompetens. Du tycker om att lösa problem och har en positiv inställning till olika typer av arbetsuppgifter. Vi ser även att du är van vid att hantera olika typer av människor och har en förmåga att skapa dig en helhetsbild över vad som behövs göras. Eftersom Marsh & McLennan har internationella kunder och samarbeten ser vi att du goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Vidare har du även goda kunskaper i MS Office.

Övrigt

Uppdraget har start omgående och är på tillsvidarebasis. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos KFX HR-partner men arbeta ute hos vår i centrala Stockholm. Tjänstgöringsgraden är 68,75 %, däremot går tjänsten ned till 50 % under sex veckor under sommaren.

Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan