Receptionist på deltid i centrala Göteborg!

Om tjänsten

Är du pensionär, studerar på universitet/yrkeshögskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett flexibelt arbete på deltid? Vill du utvecklas, anta nya roliga utmaningar och brinner för service?

Ta möjligheten att söka till tjänsten som receptionist i våra kunders vackra lokaler i centrala Göteborg!

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett socialt, kul och omväxlande extra arbete, en möjlighet att få nya erfarenheter och möjligheten att knyta kontakter.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som konsult hos KFX blir du upplärd på flera receptionistuppdrag ute hos våra kunder med varierande och roliga arbetsuppgifter med fokus på service och administration. Arbetet omfattar klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen, posthantering, inköp av kontorsmaterial samt konferenskoordinering.

Kvalifikationer

Arbetet innebär en daglig kundkontakt, därav söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Har du tidigare erfarenhet av telefoniarbete är det meriterande. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska samt har goda datakunskaper. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och är lösningsorienterad.

Som ansiktet utåt både för kundföretaget och KFX HR-partner är det viktigt att du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande.

Övrigt

Om du är pensionär, student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning – skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonna Bushati på telefon 031-711 98 00

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-10-14
  • Deltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2022-09-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan