Receptionist på deltid (80%) till Avion Shopping

Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att vara i händelsernas centrum och samtidigt brinner för att hjälpa människor och kan erbjuda service i världsklass. Är det dig vi söker? Då kan vi nu erbjuda ett trevligt arbete med mycket kundkontakt där du arbetar ensam på plats, men kommer ingå i en grupp där du har kollegor och det är ni som delar på arbetspassen under veckan.

Du kommer bli anställd av KFX HR-partner och uthyrd på ett spännande uppdrag till Avion Shopping som är vår kund.

Vi söker främst dig som vill jobba deltid ca 80% under en längre period, minst ett år via oss. Detta uppdrag går att kombinera med deltidsstudier eller extra arbeten om så önskas.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att har funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Några av de dagliga arbetsuppgifterna är att:

 • Leverera service i världsklass till hyresgäster och externa besökare
 • Ansvara för försäljning av presentkort och andra produkter
 • Assistera och guida kunder vid behov
 • Assistera vid events
 • Svara i telefon och på mail
 • Ta emot och sortera post och paket
 • Översyn i lokaler
 • Övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Arbetstiderna är förlagda framförallt dagtid på vardagar men det kan även förekomma arbetspass på kvällar och helger vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du är lösningsorienterad, lugn och stressar sällan upp dig då du har en inställning att allt kan lösa sig!

Du har datorvana där du kan hantera enklare administrativa ärenden på nätet och kan lotsa dig rätt i de vanligaste datorprogrammen – med fördel MS Office. Vidare bör du kunna göra dig förstådd på både engelska och svenska. Meriterande med fler språk.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, du har hög social kompetens. Du som söker ska vara självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös. Receptionsvana är meriterande men viktigast är din personlighet och ditt sinne för service.

Övrigt

Tjänsten är ca 80% och start är i slutet av augusti.

Låter detta intressant? Varmt välkommen att ansöka idag!
Intervjuer sker efter semester med start v.31. Sista ansökningsdag är 8 augusti.
Vid dessa typer av tjänster ingår personlighets- och kunskapstest på slutkandidat.
KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut friskvårdsbidrag.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström på matilda.burstrom@kfx.se.

Company logotype
 • Umeå
 • Ansök senast 2021-08-08
 • Deltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-07-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan