Receptionist på deltid 50% till HL Display i Nacka strand

Om tjänsten

Brinner du för service och vill arbeta i en social roll där du är ansiktet utåt för vår kund? Trivs du i en flexibel roll med varierande arbetsuppgifter där du får ta ett stort ansvar? Vi söker just nu dig som vill arbeta som receptionist på deltid 50% till HL Display i Nacka strand.

Om företaget

Med närvaro i 50 länder erbjuder HL display unika butikslösningar som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärken synlighet.

Idag installeras deras lösningar i 295 000 butiker. Med deras nära globala räckvidd och tillverkningskapacitet i världsklass gör det möjligt för dem att leverera både lokala behov och såväl stora mer omfattande roll-outs. De leder utvecklingen av innovativa och hållbara lösningar, och tillsammans skapar de en bättre shoppingupplevelse för människor över hela världen.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och är då ansvarig för att ta emot företagets kundbesök. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter som att ta hand om företagets telefonväxel, bokning och skötsel av konferensrum samt post- och budhantering. Vidare innefattar tjänsten viss administration så som bokning av resor och inköp av kontorsmaterial. Arbetstiderna är måndag till fredag, ca fyra timmar per dag under lunchtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av service och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har en hög social kompetens och ett trevligt och utåtriktat sätt. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig och prestigelös. Eftersom våra kunder har internationella samarbeten är det viktigt att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska samt är en van datoranvändare.

Övrigt

Anställningen är en bemanning, vilket innebär att du kommer att vara anställd av KFX HR-partner. Behovet är från januari månad fram till sommaren med stor chans till förlängning.
Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Olivia Agné på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Nacka
  • Ansök senast 2020-01-17
  • Deltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2019-12-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan