Receptionist på 75% till kund i city!

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att spetsa dina servicekunskaper i en roll som receptionist på 75%. Tillsammans med två kollegor driver du receptionen och tillhörande servicefunktioner på ett centralt företag med kreativ verksamhet! Vill du vara en del av detta trevliga team? Sök då redan idag!
Sökord: reception / telefonist / kundservice / kundtjänst / kontorsservice / kontorsassistent

Arbetsuppgifter

Som receptionist har du ett helhetsansvar för att kontorets besökare får ett förstaklassigt bemötande. Du tar emot dem vid receptionsdisken, bjuder på kaffe och hänvisar dem till rätt person, du får dem helt enkelt att känna sig som hemma. I rollen ingår hantering av företagets växel – en central roll där du ser till att koppla kunden till rätt person inom företaget. Tillsammans med din kollega svarar du på inkommande mail i den gemensamma mailboxen. Administrativa uppgifter i form av beställningar, nyckelkvittering, faktura- och passerkortshantering är en del av din vardag. För dig är det naturligt att se över lokalerna runt receptionen och säkerställa att allt ser snyggt och inbjudande ut. Du gör dagligen ronder i huset och ställer vid behov iordning konferensrummen för kommande event.

Kvalifikationer

Söker du ett uppdrag på 75% där dina servicekunskaper kommer till sin rätt? Har du några års erfarenhet av kundhantering och brinner för att utveckas och lära dig mer inom reception? Vi har ett uppdrag till dig på deltid hos en av våra kunder mitt i city. Du hanterar Officepaketet utan problem och känner dig bekväm i konversation på engelska med kunder. För att passa in på företaget arbetar du lugnt och metodiskt, du är glad som person och har en positiv attityd till det mesta, även förändringar. Ditt vänliga bemötande och din hjälpsamma personlighet kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare och din nyfikenhet kommer att bidra till din utveckling!

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Arbetstiderna är kl. 09:00 – 16:00, med 1 timmes lunch. Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskort. Uppdraget startar i november men urval sker löpande, skicka in din ansökan omgående! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Susanne Järleby på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan