Receptionist med administrativ ådra sökes till uppdrag i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Är du intresserad av att ha en delad roll som administratör och receptionist i ett härligt team hos en av våra kunder i centrala Stockholm? Vi söker just nu en receptionist/administratör till ett spännande uppdrag hos ett framgångsrikt bolag inom ledarskap och kompetensförsörjning.

Uppdraget är på heltid och tillsvidare. Start förväntas att vara i slutet av januari. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

För att trivas i den här tjänsten behöver du trivas i flera rollbeskrivningar.

I rollen som Administratör kommer du att ha en bred roll som bl.a. innefattar traditionella administrativa sysslor som att uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem och hantera dokument. Du kommer att vara en viktig del av rekryteringsprocessen, där du t.ex. arbetar med att lägga ut annonser, boka tid för intervjuer, hantera bakgrundskontroller och förbereda kandidatpresentationer. Det ingår även att dela och sprida annonser digitalt samt att korrekturläsa annonser och presentationer.

Delat med detta arbete kommer du att arbeta i receptionen där du är företagets ansikte utåt. Som receptionist ansvarar du för att alla besökare får ett bra första intryck av företaget och att de känner sig välkomna på ett professionellt sätt.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att ha tidigare erfarenhet av serviceyrket och gärna arbetat några år med administration. Som person är du serviceminded, organiserad och noggrann. Du gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att se vad som behöver göras på en arbetsplats. Tjänsten kräver att du har god kommunikativ förmåga, är initativtagande och prestigelös. För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du har:

 • Intresse för administration och har gärna ett par års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med flera kravställare
 • God administrativ förmåga och stor noggrannhet
 • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Powerpoint och Word, samt gärna duktig på Excel
 • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift
 • Erfarenhet av mycket intern och extern kontakt via telefon och mail

Övrigt

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med en tillsvidareanställning där du blir anställd av KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag.Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 eller caroline.dunvret@kfx.se

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-01-30
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2019-12-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan