Receptionist & kontorsassistent till Värtahamnen

Om tjänsten

Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå? Gillar du att vara ansiktet utåt och att arbeta i en varierad roll? Vi söker nu en receptionist & kontorsassistent till Castellum med start omgående.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.
Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter

Som receptionist & kontorsassistens fyller du en viktig och central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Du arbetar tillsammans med en kollega i receptionen. I rollen förekommer arbetsuppgifter såsom:

 • Inkommande ärenden via växeltelefonen
 • Bud och posthantering
 • Förbereda inför frukostar
 • Bistå vid interna och externa event
 • Förbereda konferenser
 • Inköp
 • Se över att kontorsytor är representativa såsom konferensrum, kök etc.
 • Behjälplig med övriga administrativa uppgifter

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av service
 • Kunskaper i Microsoft Office
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i reception eller med liknande arbete inom service.
Du är strukturerad och kan ha många bollar i luften – samtidigt som du har ett leende på läpparna och levererar service i toppklass. I ditt arbetssätt är du strukturerad, noggrann och trivs med att se till att allt är fint runt omkring dig. Du är utåtriktad, trevlig och professionell i ditt bemötande. Vidare har du hög integritet. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang och sprider positiv energi runt omkring dig

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos KFX HR-partner. Tjänsten är ett visstidsuppdrag fram tills årsskiftet, med chans till förlängning. Start för tjänsten är omgående. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00.

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2022-06-30
 • Heltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
 • Inkommet: 2022-06-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan