Receptionist heltid Stockholm

Om tjänsten

Är du en person som gillar variation i din vardag? I denna roll som ambulerande servicemedarbetare får du arbeta på olika kontor i servicerollerna reception, kundtjänst och internservice. En äventyrlig roll där du får chansen att bredda dina kunskaper inom service på ett tryggt och säkert sätt via oss på KFX HR-partner som arbetsgivare.

Vi behöver dig som kan stärka oss som företag med dina talanger inom service. Du kommer växa enormt som person och vi vill gärna följa dig på din resa.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär en bred servieroll inom kontor. Du utbildas hos flera av våra kundföretag, bland annat inom reception, konferens, kundtjänst och internservice. Ingen dag är den andra lik, din arbetsarena varierar från dag till dag och du får ett ovärderligt kontaktnät samt många nya kollegor. Våra kunder finns i centrala Stockholm och närförorter. Det är stora- som små bolag i alla branscher. Vi matchar dig och din profil mot företagen för att båda ska trivas.

Kvalifikationer

När du börjar hos oss får du utbildning, daglig återkoppling och pepp ifrån din chef. I denna framträdande roll riktas många ögon mot dig och du får bidra med din härliga personlighet. Hos oss får ditt genuina intresse för service komma fram. Behärskar du svenska och engelska? Vi ser gärna att du är trygg i både tal och skrift. Kanske har du tidigare erfarenhet av service eller kontor? Eller så är det här ditt första arbete efter gymnasiet. Vi finns här för dig som ett stöd på din väg in i kontorsbranschen.

Övrigt

Urval sker löpande och start är i Augusti så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Love Höglund på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort samt friskvårdsbidrag.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-07-28
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-07-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan