Receptionist för kommande uppdrag i Göteborg

Om tjänsten

Ser du dig själv som en positiv och utåtriktad person som älskar att ge service? Gillar du att ligga steget före och finnas tillgänglig där det behövs? Trivs du med att arbeta i en självständig roll på kontor där du får sätta guldkant på andras vardag? Då kan vi på KFX HR-partner ha framtida uppdrag hos kunder i Göteborg som kan passa dig.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör

Arbetsuppgifter

Rollen som receptionist innebär att du är ansiktet utåt för KFX kunder. Stort fokus läggs därför på att kunna leverera högklassig service med ett leende på läpparna.

Några av de dagliga arbetsuppgifterna kan vara:

Ta emot och hjälpa besökare/gäster
Hantera företagets växeltelefon
Sortera in- och utgående post samt paket
Ansvara och ha översyn av lokalerna
Beställa mat/fika samt förbereda konferensrum inför möten
Stötta och avlasta andra avdelningar
Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Kvalifikationer

I denna roll är du både kundens och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på din sociala förmåga, noggrannhet och service. Vidare ser vi att du har skinn på näsan och alltid vill göra det lilla extra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du både ska passa in på arbetsplatsen samt vara en KFX-representant.

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper.

Övrigt

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Kunskap-, engelska- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-12-19
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-11-24
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan