Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Receptionist extra minst 2-3 dagar/vecka

Om tjänsten

Kommer du under närmsta åren vara studerande på högskolenivå, plugga på distans eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning? Är flexibel och kan arbeta extra vid behov? KFX HR-partner erbjuder en fantastisk möjlighet för dig att skaffa en värdefull arbetslivserfarenhet och pengar i plånboken!

Vi ser helst att du är villig att satsa minst två år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extra arbete, en möjlighet att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden. Du kommer bli schemalagd anpassat efter ditt skolschema. Våra arbetspass är i kontorsreceptioner som schemalagda måndag- fredag mellan kl. 07.30-19.00.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Nu till våren behöver vi förstärka vår konsultpool. Som konsult i vår pool kommer du stötta upp våra kundföretag i Malmö när ordinarie personal är frånvarande. Du blir upplärd på flera uppdrag ute hos våra kunder och du kommer att få möjlighet att bland annat arbeta som receptionist, kontorsassistent, växeltelefonist och internservice.

I kontorsreceptioner kan det förekomma lugna perioder, vilket innebär att du måste ta egna intiativ att hålla dig sysselsatt samtidigt som det är viktigt att du trivs i ett lugnt tempo. Detta är ett arbete som passar dig som är mycket flexibel och endast har ett fåtal fasta föreläsningar i veckan eller som studerar på distans och kan lägga upp ditt schema som du vill. Vi kan komma och ringa dig med kort varsel och din flexibilitet är därför av stor vikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge service i världsklass, ta emot besökare och svara i telefonen och mail. Andra arbetsuppgifter är bl.a. posthantering, plocka undan disk, behjälplig vid konferenser, inköp av kontorsmaterial samt enklare administration.

Som företagets ansikte utåt är det viktigt att du trivs med att träffa nya människor och att ge service till både kunder och intern personal.

Kvalifikationer

Sök endast om du har en annan huvudsaklig syssla och vara tillgänglig för arbete minst 2-3 heldagar i veckan (ej helg) samt kunna finnas tillgänglig att arbeta heltid under somrarna och vid enstaka lov. Alla våra kunder tillämpar kontorsarbetstider och det är därför viktigt att du kan arbeta dagtid under veckorna.

Arbetet ställer höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla och en förmåga att lösa uppgifter. Du är driven och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt datakunskaper, främst i MS Officepaketet. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande, men det är inte ett krav.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fast timlön enligt kollektivavtalet.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer och urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på 040-12 02 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan