Receptionist

Om tjänsten

Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs med att vara ansiktet utåt? Är du en serviceinriktad person som intresserar dig för organisationen du arbetar inom? Vi på KFX HR-partner söker nu en receptionist för kommande uppdrag som brinner för service och har ett stort engagemang. I rollen som konsult hos oss behöver du kunna ta egna initiativ och det är viktigt för oss att du är en pålitlig och flexibel person. Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen att skicka i din ansökan till oss.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att arbeta på uppdrag hos en eller flera kunder runt om i Sundsvall beroende på anställning. Det är viktigt att du kan leverera en hög servicenivå samt utföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
  • Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
  • Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
  • Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
  • Posthantering samt olika administrativa uppgifter
  • Springa ärenden, planera interna konferenser och event

Kvalifikationer

Du som söker brinner för service och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska och har goda datakunskaper, främst i Officepaketet. Du har en hög social kompetens, är utåtriktad samt har en positiv inställning. Vidare har du en god kommunikationsförmåga samt kan koordinera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och professionellt sätt.
Meriterande är erfarenhet av likande arbetsuppgifter.

Övrigt

Urval sker löpande, och du är välkommen att skicka in din ansökan via www.kfx.se.
Vid frågor kontakta Elin Andersson på 060-15 46 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan