Provtagare till företag heltid centralt i Stockholm!

Om tjänsten

Trivs du i en roll där du får träffa människor och arbeta med att ge service? Har du kanske jobbat inom vården tidigare? Då kan du vara den vi söker!

Just nu söker vi en provtagare på heltid till vår kund i centrala Stockholm. Tillsammans med ditt team tar du varje dag emot företagets internt anställda och bistår de med provtagning för att i sin tur skapa en tryggare arbetsplats.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med att ta PCR-test på företagets interna medarbetare. Provet tas genom ett stick i fingret och resultatet visas redan efter 15 minuter. I denna roll kommer du både att ta proverna men också se till så att allt material finns tillgängligt, att provrummet är representativt och att allt är iordningställt tills nästa dag.

Kvalifikationer

I denna roll läggs största vikt vid din personlighet. Vi ser att du som person är prestigelös och social. I rollen som provtagare bistår man företagets anställda med en service, att ta prover, därför söker vi dig som är serviceminded och inte räds för ett arbete där det kan bli högt tempo i perioder. Vidare är det även meriterande om du tidigare har arbetat inom vården.

Övrigt

I denna roll kommer du att arbeta 07.15 -16.15 , måndag-fredag. Tjänsten är en visstidsanställning fr.o.m. 1 oktober fram tills årsskiftet, men med möjlighet till förlängning.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, men uthyrd till vår kund. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-09-26
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-09-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan