Provtagare till företag deltid centralt i Stockholm!

Om tjänsten

Gillar du att möta nya människor? Är du en student som vill ha ett arbete vid sidan om studierna? Eller är du en pensionär som gillar att hjälpa andra och trivs i att ha rutiner? Nu söker vi dig som några timmar om dagen vill arbeta som provtagare hos vår kund i centrala Stockholm. I rollen får du tillsammans med ditt team bemöta företagets medarbetare varje morgon och bidra till tryggheten på kontoret.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med att ta prover på företagets interna medarbetare när de kommer till arbetet. Provet tas genom ett stick i fingret och resultatet visas redan efter 15 minuter. Du som provtagare kommer att vara ansvarig för att ta proverna och se till så att alla medarbetare får sitt resultat så fort som möjligt.

Kvalifikationer

I denna roll läggs största vikt vid din personlighet. Vi ser att du som person är prestigelös och social. Du får gärna ha någon tidigare erfarenhet av service då rollen mestadels handlar om att träffa människor och hjälpa dem med proverna innan de börjar sin arbetsdag. Vidare är det meriterande om man har arbetat inom vården.

Övrigt

Denna tjänst är en deltidstjänst på 15 h/v där man arbetar varje dag mellan 07.00-10.00. Uppdraget är på en månad, från 29/8 till och med 29/10.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, men uthyrd till vår kund. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-09-24
  • Deltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-09-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan