Projektinköpare till internationellt bolag för start omgående!

Om tjänsten

Vi söker nu en projektinköpare till vår kund i centrala Göteborg för start omgående! Vill du arbetat på ett internationellt företag och ta stort ansvar? Har du tidigare arbetat som inköpare och söker efter en ny utmaning? Då har vi tjänsten du letar efter!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en projektinköpare till vår kund i centrala Göteborg! Vill du arbetat på ett internationellt företag och ta stort ansvar? Har du tidigare arbetat som inköpare och söker efter en ny utmaning? Då har vi tjänsten du letar efter!

Du kommer att arbeta med följande ansvarsområden:

  • Inköp av material och tjänster, orderhantering och orderuppföljning
  • Offertintagning
  • Uppföljning/godkännande av leverantörer
  • Förhandling med leverantörer
  • Upprättande av projektavtal
  • Orderläggning

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som inköpare behöver du vara drivande, ha ett välutvecklat sinne för struktur och processer och gärna ha teknisk förståelse. Du behöver ha ett starkt engagemang för ordning och reda, hålla projektplaner och budgetar. En god samarbetsförmåga, hög integritet och en kundorienterad läggning är nödvändigt i rollen. Är du även social, utåtriktad och prestigelös så kan detta vara rollen för dig.

Följande krav måste uppfyllas för att du ska vara aktuell för tjänsten:

  • Examen från gymnasium, gärna med teknisk inriktning. Du får gärna ha examen från universitet, högskola eller liknande.
  • Erfarenhet av internationellt inköpsarbete
  • Mycket goda kunskaper i Officepaket
  • Erfarenhet av ERP-system

Vi ser gärna att du har erfarenhet från inköpsarbete från byggbranchen eller marint. Det är vidare fördelaktigt om du tidigare arbetat i Jeeves.

Övrigt

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.

Intervjuer sker löpande.
Vid frågor eller fundering kontakta Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan