Projektcontroller till Ramböll

Om tjänsten

Har du erfarenhet som Controller, eller är du idag ekonom som gärna vill ta steget mot att jobba som Controller. Då har vi ett uppdrag för dig!
Vi söker nu en Projektcontroller till vårt kundföretag Ramböll, med placering i Malmö.
Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en junior projektcontroller till Business Finance Support.

Om företaget

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.
Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Arbetsuppgifter

Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Business Finance Support består idag av sex business och projekt controllers och 29 projektadministratörer spridda på 18 kontor i Sverige där du som projektcontroller arbetar nära verksamheten, i samarbete med övriga controllers och administratörer. Vill du vara med i ett härligt gäng där vi löser den interna supporten till uppdragsledare och chefer i linjen. Då är detta en tjänst för dig.
Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter som Projekt Controller innefattar
o Fakturering av konsulttimmar
o Genomgång och uppföljning av externa- och interna projekt
o Kvalitetssäkra budgetar och projektintäkter
o Månadsrapportering och analys
o Delta i interna projekt rörande utveckling av gemensamma processer och rutiner
o Utbilda uppdragsledare och enhetschefer inom ekonomi- och projektstyrning
Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med andra.

Kvalifikationer

Till denna roll söker vi dig som har:
o Erfarenhet av projekt controlling inom konsult- eller tjänstebranschen
o Gärna Högskoleexamen eller motsvarande
o Erfarenhet av ekonomisystemet Maconomy, Excel, Power Pivot och Power BI är meriterande
o Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
o Resor inom Sverige ingår i tjänsten
Som person är du ansvarstagande, analytisk, serviceinriktad och drivande. Du gillar att arbeta med människor och att gräva i detaljerna och är inte rädd för att säga din åsikt. För att lyckas i rollen har du förmågan att samarbeta med såväl kollegor på enheten, uppdragsledare och chefer samt andra berörda parter inom företaget. Du gillar att arbeta proaktivt, och har en god pedagogisk förmåga när det gäller att kommunicera ekonomisk information på ett lättillgängligt sätt och motiveras av att arbeta nära affärsverksamheten.

Övrigt

Tjänsten ingår i KFX HR-partners bemanningsverksamhet så du är anställd hos oss, men jobbar hos Ramböll. Tjänsten är på visstid under ca 6-8 månader och på heltid. För rätt person finns det stora möjligheter för fortsatt anställning hos Ramböll. Vi sätter stor vikt vid möjligheten att tillträda tjänsten omgående.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi frågor hör av er till Regionchef Kevin Brandt Leander på telefon 040-12 02 00.

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonom, Controller

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan