Pris och Marknadsanalytiker till Bridgestone Sverige

Om tjänsten

För att fullt utnyttja marknadspotentialen i Sverige så öppnar Bridgestone ett nytt huvudkontor i Uppsala, varifrån Bridgestone Sverige kommer att drivas och utvecklas i fortsättningen.

Motiveras du av siffror samt analysarbete och har öga för detaljer kan detta vara din nya utmaning.

Ta chansen att få vara med och bygga upp ett helt nytt kontor och därmed vara en viktig del i att främja den framtida tillväxten. Du erbjuds ett självständigt arbete i ett expansivt och världsledande företag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om företaget

Bridgestone Sverige är ett dotterbolag till Bridgestone Corporation, världens största däck- och gummitillverkare och ledande inom mobilitetslösningar. Bridgestone Corporation grundades i Tokyo år 1931 och har över 140 000 anställda över hela världen.
Företaget utvecklar och tillverkar däck för flygplan, personbilar, skåpbilar, motorcyklar, lastbilar, jordbruksfordon och byggmaskiner.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Skapa och driva prissättningsstrategier och rekommendationer för samtliga produkter.
  • Administrera rabattprogram och säkerställa att uppgifter och data uppdateras löpande.
  • Vara en viktig support och stöd inför budgetprocesser samt samordna prisanalyser på både interna och externa nivåer. Stödja ledning i beslutsprocesser.
  • Leverera lönsamhetsrapportering per produktgrupp och leverera analys samt insikter gentemot försäljning- och marknadsorganisationen.

Du har ett nära samarbete med försäljningschefer och ger råd om hur exempelvis specifika kampanjer kan genomföras effektivt med kunden och internt i SAP.

Din bas blir Bridgestones nyetablerade kontor i Uppsala där du samarbetar och löser uppgifter tillsammans med dina kollegor från försäljnings- och marknadsföringsavdelningen på det lokala kontoret. Du rapporterar till Sverigechef.

För att lyckas i ditt nya arbete kommer du till en början behöva tillbringa en hel del tid i Danmark och Tyskland för intern utbildning.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en högskoleexamen inom ekonomi, statistik eller affärsutveckling och några års erfarenhet från en liknande position.
Det är ett krav att du har goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel, och du behärskar engelska på hög nivå i både tal och skrift.
Det är vidare meriterande om du branscherfarenhet och kunskap av affärssystemet SAP.

Som person är du detaljorienterad, strukturerad och har en god kommunikationsförmåga. Du är analytisk, har ett gott siffersinne och god affärsförståelse.
Viktigt också att du trivs som lagspelare och levererar resultat i samarbete med dina kollegor på alla nivåer, men även kan arbeta självständigt och strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter under eget ansvar.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 10 januari 2020.

Company logotype
  • Uppsala
  • Ansök senast 2020-01-10
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-11-27
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan