Printoperatör sökes till Canon!

Om tjänsten

Söker du en långvarig tjänst med start i augusti? Vill du arbeta på ett arkiv där rutin och noggrannhet är en självklarhet? Har du ett öga för detaljer och gillar att hjälpa kunder med din expertis? Bli då vår kunds nya printoperatör!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund Canon som är positionerad i Timrå.

Om företaget

I över 70 år har vi levererat den senaste bildtekniken till våra kunder i hela världen.

Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja våra produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik.

”Leva och arbeta tillsammans för allas bästa” – en princip som ligger till grund för våra värderingar och ger form åt vårt moraliska ansvar att vara en god företagsmedborgare.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tight ihop med en kollega i samma roll. Era huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot beställningar från kunder och genomföra arbetet enligt instruktioner i arkivet. Du kommer se till att produktionsdokumentation, utbildningsmaterial, marknadsföringsmaterial och andra underlag kopieras enligt direktioner från beställaren. Det förekommer även andra sysslor, det kan vara alltifrån att digitalisera pappersarkiv till att hantera CAD-filer, vara behjälplig vid IT-frågor och hjälpa kund med deras behov.

Notera att detta inte är en avancerad IT-tjänst utan mer inom administration/arkiv/internservice som kräver IT-kunskap.

Kvalifikationer

I den här tjänsten är ett noggrant och strukturerat arbete en självklarhet!

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och gärna erfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med arkivuppgifter, roll-ups samt filhantering.
För att trivas i den här rollen ser vi att du är självgående och gillar att utföra arbetsuppgifterna med precision och tydlighet. En förutsättning för att trivas med arbetet är att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsmoment, har lätt för att ta till dig information och kan följa instruktioner. Du bör även ha en utåtriktad sida då du dagligen möter kundernas behov. Du värdesätter en personlig service där du ser möjligheter i stället för hinder. Vidare vill vi att du är proaktiv, självgående och ödmjuk. En prestigelös attityd och en flexibel inställning kommer du långt med!

Övrigt

Start: mitten på augusti
Anställning: Tillsvidare
Arbetstid: måndag-fredag 8.30-17 med 45 min rast.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kan komma att få genomföra olika personlighets- och kunskapstester i denna rekryteringsprocess.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson eller Emelie Wedin.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan