Platschef till transportföretag i Älvsjö

Om tjänsten

För Sundsvalls Expressbyrås räkning söker vi en självgående och driven platschef. Här erbjuds du en bred roll med fokus på ledarskap!

Om företaget

Sundsvalls Expressbyrå är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transportsektorn, i huvudsak mot offentliga organisationer, privata företag samt även privatpersoner inom flytt och lagerhantering. Företaget omsätter idag 190 miljoner och har 220 anställda spridda över Sverige. Företaget präglas av en positiv och familjär stämning i entreprenöriell miljö.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du har din bas på kontoret i Älvsjö och ansvarar för verksamheten i Stockholm samt även Örebro, Jönköping och Norrköping. Detta innebär att en del resor kan förekomma i tjänsten. Som platschef på Sundsvalls Expressbyrå sitter du med i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Rollen är både strategisk och operativ, och med varierande arbetsuppgifter däribland:

  • Ansvar för coachning av medarbetare och trivsel på arbetsplatsen
  • Daglig kontakt med kunder och leverantörer
  • Övergripande personalansvar och kundansvar och arbetsmiljöansvar
  • Ekonomiskt ansvar i form av lönsamhet och uppföljning av uppdrag
  • Upprättande av offerter samt avtal

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

  • Tidigare erfarenhet från en liknande roll och från en ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet från transportbranschen
  • Goda kunskaper kring arbetsmiljöarbete och personalfrågor
  • B-körkort

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en självgående och verkställande person som trivs bäst när du får arbeta i en bred roll med stor variation. Utöver ovanstående kvalifikationer så är du en beslutsfattare och en trygg ledare som tar stort ansvar i ditt arbete. I din roll har du stort kontaktnät och vi ser därför att du har en förmåga att anpassa dig till olika situationer och miljöer samt har god social förmåga. För att passa in på företaget är du även en ödmjuk, glad och positiv person som bidrar med god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Detta är en direktrekrytering till Sundsvalls Expressbyrå där hela rekryteringsprocessen sköts av KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till KFX ansvariga rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Tjänsten är på heltid och start för tjänsten är så snart som möjligt men hänsyn tas till eventuell uppsägningstid. På slutvald kandidat görs en eventuell bakgrundskontroll.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan