Planer på att flytta till Sundsvall efter sommaren?

Om tjänsten

Går du i tankarna att flytta hem till Sundsvall?
Vad tror du om att låta KFX hjälpa dig att hitta ett jobb så att du kan ta nästa steg i flyttlasset? Vi kanske kan hitta ett jobb till din sambo också?

Detta är en allmän annons för hemvändare och inför kommande uppdrag.

Om företaget

Vilka kunder har vi?
KFX verkar i långsiktiga relationer med alltifrån små till stora bolag. På vår kundlista finns t.ex. globala varumärken inom hemelektronik och bilindustri samt några av landets största banker och försäkringsbolag. Ekonomer, chefer av olika slag, administratörer, säljare, ingenjörer, lagerarbetare.. Vi söker alla profiler till vår kandidatbank.

Vi arbetar bland annat med bemanning och rekrytering och vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare. Vid en rekrytering hjälper vi till med hela processen innan för att till slut presentera de kandidater som passar för tjänsten.
Du kan också vara anställd hos oss och uthyrd till kundföretaget, för både längre och kortare uppdrag, heltid eller deltid samt extra om du är student.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du vill börja jobba och vilken bransch samt roll du vill jobba inom. Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i olika datasystem samt officepaketet.

Då många av våra kunder har behov omgående söker vi dig som snabbt kan komma in i nya arbetssätt och arbeta självständigt. Därför har du minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi vill anställa dig som är engagerad, glad och som ger 110 % när man är på arbetet.

I och med att våra kunder ofta vill hyra in och testa en person via KFX under ett antal månader så ligger mycket på dig att visa fram fötterna på kundföretaget för att uppdraget ska förlängas eller för att du ska bli övertagen. Om du ställer upp för oss så ställer vi upp för dig, och vi finns till för att stötta dig under hela uppdraget.
Och det slutar inte där, du blir också inbjuden till våra afterworks, event och andra påhitt som vi ordnar.

Övrigt

Kontaktperson: Erika Hällström, 060-15 46 00
Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.
Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan