Personalsamordnare på heltid till vårdföretag i Farsta!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av schemaläggning av personal? Är du nyfiken, strukturerad och vill bli en del av ett härligt sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!

Till vår kunds kontor i Farsta söker vi just nu en person som vill arbeta med bemanning av personal för uppdrag till och med mars/april.

Vår kund arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser på uppdrag av Region Stockholm på kvällar, nätter och helger samt på uppdrag av kommuner inom SÄBO och LSS. Insatserna utförs i patientens hem, av distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare.

Vill du bli vår kunds nästa medarbetare med fokus på Bemanning?

Om företaget

Denna tjänst är konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult.

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemanningsföretag. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Arbetsuppgifter

Som personalsamordnare kommer du vara en viktig del av vår kunds administrativa team i Farsta. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att bemanna personal och se till att det inte finns några luckor i schemat. Du kommer att arbeta med telefonen som ditt huvudsakliga arbetsverktyg.

Du kommer dessutom att arbeta med uppföljning av personal där du kommer att följa upp personal och svara på frågor gällande dess anställning. Även vissa personaladministrativa arbetsuppgifter förekommer i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av schemaläggning eller bemanning och som trivs i en socialroll med ett högt arbetstempo.

För att lyckas i rollen som personalsamordnare behöver du vara strukturerad, noggrann och flexibel. Du behöver också vara social, lyhörd och framåt. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för människor och personalfrågor samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Rollen kräver goda kunskaper i Officepaketet och kunskaper i personalplaneringssystemet Quinyx ses som meriterande. En högskoleutbildning inom personal/HR ses som meriterande.

Övrigt

Tjänsten är konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av KFX HR-partner och arbeta hos vår kund i Farsta.
Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné, på 08-66 39 900 eller maila in din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via telefon eller mail.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-01-04
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2019-11-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan