Personalplanerare sökes för tjänst på heltid till Nobina i Solna

Om tjänsten

Trivs du i en koordinerande roll med fokus på problemlösning och service?
Söker du en arbetsplats med tydliga värderingar och en arbetsgrupp som präglas av god gemenskap? Då kan detta uppdrag vara någonting för dig!

Vi söker just nu en personalplanerare till Nobinas kontor i Västra Skogen.
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till sista augusti, med chans till förlängning. Arbetstiderna är 8.00 – 17.00 med en timmes lunch.

Om företaget

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik.
Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Läs med på www.nobina.com/sv

Arbetsuppgifter

Som personalplanerare arbetar du på en stor och sammansvetsad avdelning på 20 personer. Dina arbetsuppgifter innefattar att schemalägga, koordinera och bemanna ut Nobinas busschaufförer på bussarna och du, tillsammans med två andra kollegor, sköter planeringen för nästkommande dag och framåt för två av regioner i Storstockholm. I din roll hanterar du vakanser samt tar emot sjukanmälningar och ledighetsansökan från busschaufförerna. Du arbetar med dator och telefon som främsta redskap och administrerar i Nobinas interna system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Har god förståelse för system och datorprogram
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i kundtjänst eller annan roll där telefonen har varit ditt främsta redskap

Hos Nobina är din personlighet och inställning a och o! Vi söker dig som är trygg i dig själv och är socialt självsäker. Då rollen innebär mycket koordinering och problemlösning ser vi att du är lösningsorienterad, har god prioriteringsförmåga och har ett analytiskt tankesätt. Vidare är du serviceinriktad och klarar av att bibehålla hög kvalitet i ditt arbete även under höga arbetstoppar. För att trivas i rollen tror vi även att du tycker om att arbeta självständigt och att du har hög integritet.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Hos KFX HR-partner får du en trygg anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan